OM BLOGGEN

Jag började att blogga år 2013. Har alltid varit en kreativ person med ett stort intresse för att läsa och skriva. Genom bloggen får jag uttrycka mig om allt jag håller kärt. Huvudsakligen kommer bloggen att handla om mitt stora intresse för spelet Starstable Online. Kommer dock även att skriva en hel del om mina andra intressen så som film, musik, serier, anime, manga, böcker och hantverk.

cecnya profbild.png
 
Cece purple.png

PERSONEN BAKOM BLOGGEN

Jag heter Cecilia, mest känd som Cecilia Gladefield. Annars kallas jag för Cece eller Cissi. Jag är 27 år gammal och har spelat Starstable Online sedan hösten 2012. Jag är en ambassadör för Starstable så det är bara att fråga på om ni undrar något om spelet så hjälper jag gärna till!


Jag är en kreativ, positiv och färgglad person. Riktig djurmänniska också där favoritdjuren är häst, katt och hund. När det gäller hästraser är Norsk Fjordhäst min absoluta favorit! Är en äkta fjordfantast! Samlar på fjordingar i Starstable (äger alla) samt på alla prylar som har med fjordingar att göra. Har faktiskt en hel hylla hemma ägnad åt dem.


De första sakerna man märker när man lär känna mig är min nämnda stora kärlek till fjordingar samt min klädstil som är väldigt färgglad, älskar regnbågar, enhörningar, glitter, döskallar då jag dras till pastel goth och lolita/kawaii stilen.


När jag inte ägnar tid åt Starstable tycker jag om att läsa, titta på film, serier och anime och lyssna på musik.

Favorit bok genrer är fantasy och manga. När det gäller filmer kan jag kolla på vad som helst, har ingen specifik favoritgenre. Musikmässigt dras jag mest till metal (mestadels thrash, power och folkmetal), K-pop och Nightcore. 

Älskar att pyssla. Har alltid ett antal kreativa projekt på gång. Tycker om allt från att sticka, virka, sy, rita, måla, klippa, klistra, skulptera, och laga och göra om ting. 

Är det något mer ni vill veta om mig är det bara att fråga på!

Kram Cec <3